De beste muziekevenementen in de voorverkoop

muziekevenementen

Deze week gaan er weer een aantal muziekevenementen in de voorverkoop. Ik heb de beste voor jullie op een rijtje gezet.

Bløf (Beste tip volgens Marcel van Hooijdonk)

De eerste show van Bløf op 18 februari  was gelijk al helemaal uitverkocht. Het Patronaat in Haarlem heeft daarom besloten om samen met de band uit het Zeeuwen nog een show te organiseren. Voor 32 euro kan je op 19 februari genieten van hun unieke sound!

Memphis Maniacs

Dit vijftal zorgt voor een gegarandeerde swingende avond. Het vijftal staat bekend om hun zogenaamde mash-up skills. Dit betekend dat zij allerlei soorten muziek door elkaar mixen om zo een unieke sound te creëren. Van Jimi Hendrix tot aan de Swedish House Maffia. Alles komt voorbij. Het concert vindt plaats op 11 februari in de Oosterpoort in Groningen. Je kan erbij zijn voor 17,50 euro.

Xiu Xiu

Deze Amerikaanse band staat bekend om hun avant-pop, synthpop, georkesteerde rock en zware noise. Het concert vindt plaats op 24 mei in Bitterzoet in Amsterdam. Een kaartje hiervoor kost 12,50 euro.

Noah Guthrie

Deze zanger kent u wellicht van zijn covers op Youtube of zijn optreden in de serie GLEE. Deze sing en song writer komt met soulachtig materiaal. Je kan hem zien op 21 april in de Helling in Utrecht. De kosten van het kaartje bedragen 15 euro.

Privilege Indoor Festival

Op dit festival vind jij de beste urban-rappers van Nederlandse bodem. Zo komen namen als Gio en Boef optreden op dit prachtige festival. Ze verwachten wel dat je op en top gekleed gaat want de dresscode is “Dress to Impress”. Voor 10 euro kan je hierbij zijn. Het vindt plaats in de 013 in Tilburg.

Christon

Hou je liever van een knusser en persoonlijker concert? Dan is Christon de ideale gelegenheid. De zanger van Rigby heeft er voor gekozen om solo te gaan. Wil jij door hem vermaakt worden? Kom dan op 6 april naar de Rotown in Rotterdam. Entree is slechts 8 euro.

 

Ik hoop dat er leuke muziekevenementen tussen zaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *