Filmtips van de week

Vaiana filmtips

De koude winter en de feestdagen komen er aan. Een avondje uit naar de bioscoop wordt steeds meer voor de hand liggend. Lekker met een warme bak popcorn naar een film kijken op een groot doek, ideaal toch? Daarom heb ik voor jullie de beste filmtips van de week op een rijtje gezet.

Rogue One: A Star Wars Story

De fenomenale Disney franchise is terug met een nieuwe film. De liefhebbers hebben er een jaar op moeten wachten, maar nu is hij dan eindelijk in de bioscoop. Het verschil met deze film en de andere star wars films is dat dit een zogenaamde “spin-off”is. Dit betekend dat dit verhaal buiten de verhaallijn staat van de andere Star wars films. Echter geeft het natuurlijk wel informatie en een achterliggend verhaal. Hierdoor is het natuurlijk een must see movie voor de mensen die de andere films ook hebben gezien. De film gaat over een groep helden die de Death Star moeten stelen.

Vaiana

Walt Disney Animation studios is weer terug met een ijzersterke film genaamd Vaiana. Het verhaal gaat over een tiener die met behulp van halfgod Maui de oceaan overgaat door middel van zeilen. Tijdens deze spannende missie moet zij zichzelf bewijzen om zo haar mensen te kunnen redden. Tijdens deze missie heeft ze als doel voor ogen dat zij de tradities van haar voorouders moet herstellen. Tijdens dit avontuur komen zij monsters tegen die hun missie proberen te dwarsbomen. Een ware aanrader voor zowel jong als oud!

Sing

Dit is ook weer een heerlijke familiefilm van de makers van de Minions. Het verhaal speelt zich af in een stad vol met dieren waar een koala genaamd Buster Moon een talentenjacht organiseert. Dit doet hij omdat zijn theater zijn glorietijd heeft gehad en hiermee probeert hij als laatste redmiddel het theater weer te herstellen. Tijdens de audities zie je heel verschillende dieren langskomen die allemaal weer hun eigen karakteristieken hebben. Alle delen ze de droom die hun leven kan veranderen. Wat dat is? Bekijk het in de bioscoop.

 

Veel plezier met die filmtips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *