Hobby’s Marcel van Hooijdonk

Mijn hobby’s zijn golf zodat ik even kan ontspannen en ga ik graag met mijn vrouw uiteten om nieuwe gerechten te ontdekken. In mijn vrije tijd bezoek ik regelmatig een bioscoop om nieuwe films te kijken. Naast films houd ik er ook van om het theater te bezoeken en te genieten van nieuwe musicals. Verder is mijn interesse in evenementen en auto’s ook groot.

Echter is mijn grootste passie NAC Breda. Ik kom zelf uit Breda en voetbal is met de paplepel bij mij ingegoten. Ik zelf ben helaas niet de allerbeste voetballer, maar dat is voor mij goed genoeg. Af en toe een balletje trappen vind ik wel lekker. Praten over voetbal kan ik, naar mijn mening, wel heel goed en vooral veel. Het is niet zo dat ik altijd over NAC Breda praat, want er zijn tal van clubs waar ik fan van ben. Zo volg ik FC Barcelona al sinds ik klein was en is Manchester United zeker ook een leuke club om naar te kijken.

avatar 3 hobby'sFoto’s van mijn hobby’s op Instagram

Hieronder plaats ik foto’s en video’s van mijn hobby’s en interesses. Volg mij om up to date te blijven over mijn hobby’s en interesses op Instagram!

 

No Instagram Id(s) or Hashtag(s) found!