Leukste driving ranges in Amerika volgens Marcel van Hooijdonk

golfclub

Driving ranges komen in verschillende soorten en maten. Hier heb ik een lijstje met de meest fijne driving ranges in Amerika.

Pebble Beach Golf Academy & Practice Facility

Deze range bevindt zich in Monterey, California. Het had eerst een hele slechte driving range, terwijl de golfbaan uitstekend is. In 2014 is hier verandering in gebracht en nu heeft Pebble een uitstekende driving range. Het is twee keer zo groot en het heeft natuurlijke gras in plaats van kunstgras.

The PGA Center for Golf Learning and Performance

De naam geeft al aan dat het een degelijke driving range heeft. Met ”PGA” in de naam, geeft het aan dat er jonge talenten hier aan de slag zijn. Maar ook de ”gewone” mens kan hier een balletje slaan. Wat je hier treft zijn 100 oefenstations, vijf hectare aan privé terreinen voor lessen en het oefenen van je golfkunsten, een three-hole golfbaan, faciliteiten om je uitrusting te testen, en nog veel meer.

The PGA Center is gevestigd in Port St. Lucie, Florida.

The Golf Club at Chelsea Piers

De in New York gevestigde driving range is niet een hele grote range, maar heeft een bijzondere ligging. Je slaat als het waren op een grote pier dat omringd is door mooi jachten. Binnen zijn er ook genoeg simulators mocht het weer tegenzitten.

TaylorMade Golf Experience

Dit complex in Las Vegas is enorm groot. In dit mega complex vind je een lighted par-three golfbaan, een hele grote two-tier driving range en een bar & grill faciliteit.

Fairmont Grand Del Mar

De Grand Del Mar is naast een resort ook een golfcentrum. Het heeft een double-end driving range van wel zeven hectare groot en een short-game area met bunkers en chipping greens. De instructeurs maken hier gebruik van de fijnste technologieën om je te helpen met je swings.

 

Mocht je dus een keer in de Verenigde Staten belanden, neem dan zeker een kijkje bij deze golfbanen en sla je slag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *