Nieuwe show Ashton Brothers in Slot Zeist

Ashton Brothers show

De Ashton Brothers is een drietal die bekend staan om hun ware entertainmentvolle show. Door middel van acrobatiek, muziek en slapstick cabaret zorgen zij ervoor dat je een avond vol entertainment hebt. Na de hele wereld zijn over gereisd is het drietal toe aan een nieuw avontuur.

In april 2017 nemen zij drie weken lang Slot Zeist tot hun eigen entertainmentland. Afgelopen woensdag werd dit bekend gemaakt door de theatergroep en producent RTL Live Entertainment.

Ashtonia

De Ashton Brothers bestaan momenteel uit Friso van Vemde Oudejans, Pim Muda en Joost Spijkers. Voorheen was Pepijn Gunneweg ook onderdeel van de groep maar hij besloot in 2014 uit de groep te stappen. Met hun nieuwe show veranderen zij Slot Zeist in hun eigen land, genaamd Ashtonia. Bij de Ashton Brothers kan je altijd een avond vol verassingen verwachten. Ook bij de nieuwe show wordt de hele avond gevuld met entertainment. De show zit vol hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar Ashton Brothers ook komen er nieuwe en internationale acts.

Grote speeltuin

Woensdagavond vertelde het trio tijdens RTL Late Night wat de liefhebbers kunnen verwachten. In de tuin van Slot Zeist komt een hele grote circustent te staan waar de acts plaats vinden. Het publiek kan verwachten dat het trio niet alleen op stage blijft staan, maar ook door het publiek heen gaat. Om de circustent staan meerdere kraampjes waar gegeten en gedronken kan worden en waar tevens ook nog genoten kan worden van entertainment. Het trio zegt dat zij graag een grote speeltuin wilden waar zij alles konden doen en laten zoals zij dat altijd in het theater deden. In Slot Zeist mogen zij alles doen wat zij willen. Omdat zij zoveel vrijheid krijgen wordt het een waar spektakel.

De kaartjes van Ashtonia  zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Een ding is zeker ik ga hier naar toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *