Restaurantrecensie: C’est Ça in Utrecht

Restaurantrecensie

In de Bollenhofsestraat in Utrecht staat een heerlijk Frans restaurantje genaamd C’est Ça. Hierbij mijn restaurantrecensie.

Het restaurant

Wat ik geweldig vind aan dit restaurant is dat er elke dag een nieuw 3,4 of 5 gangen diner wordt aangeboden. Mijn vrouw en ik zijn hier vaker geweest en elke keer kan je weer een heerlijke verassing verwachten. Door elke dag een nieuw diner samen te stellen zet het Franse restaurant het Franse table d´hôtes-concept door. Het restaurant is knus maar dat maakt de sfeer alleen maar beter. Met de open kuiken ruik je het heerlijke eten wat klaar gemaakt wordt. Ook geeft je dit het gevoel of je thuis bent. Met het kaarslicht en de authentieke Franse stijl is het er ook zeer romantisch.

Het eten

Deze week heb ik hier ook weer gegeten. Zoals ik gewend ben werd ik gelijk vriendelijk geholpen en naar mijn tafel begeleid. Na enkele minuten krijgen wij het voorgerecht voorgeschoteld. Deze keer was het een heerlijke pasta met schaaldieren. Bij elk gerecht wordt er een wijn geadviseerd. Ik ben zelf een wijnkenner maar ik sta altijd verstelt van hun keuzes! Hun wijnadvies is een heerlijke combinatie met het eten. Hierna kregen wij een heerlijk romige champignonsoep. Vervolgt door een heerlijke Boeuf Bourguignon. Zoals wij gewend zijn krijgen wij hier na een royale Franse kaasplank. Altijd lekker om die heerlijke Franse kaasjes weer is te eten. Als dessert kregen wij een heerlijke crème brûlée met vanille ijs met karamelsaus en knapperige gesuikerde pecannoten. Het was weer een geweldig 5 gangen diner vol verassingen. Ik ga hier zeker weten vaker eten een echte aanrader!

 

Ik hoop dat mijn restaurantrecensie jou kan overtuigen om ook te genieten van het heerlijke eten bij dit restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *