Waar kunt u lekker eten in Utrecht?

utrecht

Mocht je op zoek zijn naar een goed restaurant in Utrecht? Ik zou je graag een van de volgende restaurants adviseren die ik in het verleden heb bezocht.

 

Vintage

Dit is een tapasrestaurant. Vintage heeft lekkere Spaanse tapasgerechten en uitstekende wijnen. Het interieur is erg gezellig en sfeervol, typisch Spaans. Het leuke van het eten bij Vintage is dat je de hele tafel vol kunt stouwen met de tapashapjes. Als ik een tip mag geven, ga voor de vintage-tapasplank.

 

Podium onder de Dom

Dit restaurant is mij een keer geadviseerd en ik moet zeggen het behoort tot een van de beste in Utrecht. Het is een zeer chic restaurant en netjes aangekleed. Het is een uitstekend geschikte locatie om jubilea te vieren en dergelijke. Als je hier bent moet u zeker voor de raviolo met runderstaart gaan.

 

LE:EN

Hier ben ik laatst nog gegeten. Het oude industriële pand voorzien van een Aziatisch tapas restaurant. Hipper kan je het niet krijgen als je het mij vraagt. Het meubilair, decoratie en de muren hebben allemaal een Chinese uitstraling. Bijvoorbeeld door de grafittidraken. Een absolute aanrader zijn de chilirijstballetjes.

 

Vaartsche Rijn

In dit restaurant ben ik al meerder malen geweest. Zij bieden namelijk verrassingsmenu’s aan om de vier weken. Zo blijf ik dus benieuwd waar ik uit kan kiezen als ik weer eens langskom. De viergangenmenu gerechten zijn vooral modern westers. Je weet pas was je kan verwachten als je er zit, maar geloof mij het valt niet tegen.

 

Des Arts

Een van mijn favoriete restaurants is toch wel Des Arsts. Het kleine knusse restaurantje straalt een en al Parijs uit. Heerlijke wijn en brood als vooraf. En als hoofdgerecht een coquilles, of wat te denken van een crème brûlée.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *