Beste musicals van Marcel

Musicals

Een musical vindt ik altijd heerlijk omdat je lekker kan ontspannen terwijl der een verhaal wordt verteld door middel van muziek en dans. Het is gewoon puur vermaak! Momenteel draaien er natuurlijk verschillende theatervoorstellingen. Ik ga jullie vertellen over mijn beste en leukste theatershows/musicals van dit moment.

The Bodyquard

Dit is een musical waar je met je vrouw of vriendin naar toe moet. Het is zo prachtig romantisch verhaal over een bodyquard genaamd Frank Farmer en degene die hij moet beschermen van een stalker, superster Rachel Marron. Tijdens de bescherming tegen de stalker krijgen de twee gevoelens voor elkaar. Hierdoor komen de twee voor twee uitdagingen te staan, de liefde en de bescherming. In deze musical zitten ook echte klassiekers van liedjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van I will always love you van Whitney Houston. Een ding is zeker The Bodyquard is een prachtige show. Hij is momenteel te zien in het Beatrix theater in Utrecht.

The Lion King

Iedereen heeft wel is van The Lion King gehoord. Het klassieke disney verhaal is nu ook in het theater te zien. In deze show ontwaakt Afrika en kan je zien hoe de Savanne tot leven komt. Het begint allemaal bij de pasgeboren welp Simba. Tijdens deze show maakt hij mee hoe het is om volwassen te worden, de zogenaamde “circle of life”. Tijdens deze show worden al je zintuigen aangetast. Een echte aanrader voor de hele familie! The Lion King is een must seen show.

Soldaat van Oranje

Ik heb hier al een keer eerder over geschreven maar vond het zo’n schitterende show dat hij ook weer in dit lijstje staat. De musical vind plaats in de Tweede Wereldoorlog. In de periode dat de Duitsers Nederland binnen vielen leed de Leidse student Erik Hazelhoff een onbezorgd studenten leventje. Echter begint hij langzaam te zien dat de oorlog zijn hele leven op zijn kop zet. Strijd je mee of blijf je verder gaan met je leven? Het mooie is dat dit een waargebeurd verhaal is waardoor het je nog meer raakt. Ook als je niets met oorlog hebt is Soldaat van Oranje een ware aanrader. Puur omdat het verhaal zo mooi is.

 

Veel plezier bij één (of meer) van deze musicals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *