Kijkduin Sunset 2016

Eind september was ik bij de afsluiting van het badseizoen in Kijkduin. Met het feest Kijkduin Sunset waar een fantastisch programma geboekt stond. Optredens van Zuco 103, The Dubbeez en Jerry Hormone’s Ego Trip. Naast het muzikale vermaak was het een ware zomermarkt met als klapper op de vuurpijl een spectaculaire vuurwerkshow aan het eind.

Een erg goed optreden vond ik die van Zuco 103. De band komt uit 1999 en heeft hun eigen Braziliaanse jazz en electro geluiden. Zij zorgden dus voor een heerlijke nazomerse strandsfeer.

Jerry Hormone leek zich ook uitstekend thuis te voelen op het podium. De Neder-beat-zanger verzorgde een goed optreden en lijkt van alle markten thuis. Tussen de verschillende optredens werd de sfeer bepaald door Radio Barkas. Een leuk detail was dat zij vanuit een oude omgebouwde oldtimer een radiostation voorstelde, met fijne vintage muziek gecombineerd met de klassiekers uit de jaren ’50 en ’60.

Buiten de goede verzorging van muziek en acts moet ook gezegd worden dat de ondernemers een hele leuke markt hebben neergezet. De hapjes, drankjes en activiteiten die werden aangeboden waren erg verrassend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *