Over Marcel van Hooijdonk

avatar 2 marcel van hooijdonkLeuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Marcel van Hooijdonk, 44 jaar oud. Ik ben bijna 20 jaar getrouwd, heb 2 kinderen en ben werkzaam als vastgoed eigenaar.

Met mijn website wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Ik ben een rustig persoon maar houd er van om van het leven te genieten. Via deze website zal ik regelmatig blogs en artikelen online zetten. Dat zal voornamelijk over onderwerpen gaan die gerelateerd zijn aan mijn hobby’s en interesses.

Ik ben in het bezit van mijn GVB en vind het heerlijk om te golfen. Verder houd ik van uiteten gaan en probeer ik dat ook minimaal 2 keer per maand te doen met mijn gezin. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de film en/of theater. Daarnaast ga ik in de weekenden nog regelmatig naar de kroeg met vrienden om een biertje te drinken.

NAC Breda

Op mijn homepage heb ik al het een en ander genoemd over mijn passie voor NAC Breda. Een echte voetballiefhebber weet hoe groot de liefde kan zijn voor het spelletje en een club. Zo is dat ook van mij.

Op mijn blog vertel ik meer over mijn hobby’s en andere interesses.